...gnäll, jappjapp.

Eftersom dagen började pissigt och pinsamt, så är det klart att allt annat ska gå längs med den stigen. Jaja, barnförbjudet inlägg hur som helst.

Jag får touretteutbrott på gitarren, det är bara en massa touretteutbrottsord, hela gitarrskiten är en enda pjäs av touretteutbrottsord.

Nu skiter jag i att försöka lära mig skiten. Jag kommer aldrig bli såndär ball människa som tar med sig gitarren till lägerbrasan och kan sitta och spela vad som helst inför en imponerad publik. Jag får bli en ball människa som tar med mig min rainmanhjärna, och se hur många som blir impade.

Massafulaordgitarr, förbaskad tur att jag inte la mer pengar på den efterblivna skiten. Hur länge har jag suttit nu till och från liksom? Och det går inte framåt, jag ser inga framsteg och blir galen när jag inte får resultat.

Vad har jag för skills egentligen? Medelmåtta antar jag, och det suger så fruktansvärt hårt att aldrig vara bäst på något, eller för den delen får uppmärksamhet om jag råkar vara bäst, neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej, då lägger man märke till medelmåttorna istället. Jag inbillar mig då och då att jag är duktig på något, för att sedan bara trilla ned och se hur allt egentligen ligger till.

Och nu ska jag ned i tvättstugan igen. Oh my, det gör jag ju bra. Shit vad duktig jag är på att hälla i pulver och trycka på ett par jävla knappar. Och jag kan inte ens vara duktig och ta trapporna upp till lägenheten igen, eftersom efterblivna ungar ska sabba fötterna på folk.

Och så luktar jag svett efter att ha suttit med den jävla gitarren och kämpat. Så jag misstänker att jag tar en dusch innan jag går ut någonstans. Och eftersom jag inte har råd med exklusiva rakhyvlar, så kan jag inte ens raka benen på bästa sätt utan att de lämnar små tofsar och stubbpartier. I och för sig så är jag en medelmåtta gällande hela jävla kroppen, lite småtjock med tigermage och hängtuttar. Okejdå, fylliga läppar, men eftersom jag jämt är så blek så får jag ett jokeransikte.

Fan, vad jag är bitter. Förbannade, jävla skitdag. Och allt på grund av ett par jävla skor.

Nä, nu ska jag springa iväg och hetsäta något, gråta en skvätt och tycka synd om mig själv, och sen hämta tvätten, duscha, och till slut ge mig ut på stan. Sitta ensam och reta upp mig själv var väl inte det bästa jag kunde ha gjort av dagen. Fy.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0