Kreativ!

Jag gjorde en kattgömma igår som vi sen ställde deras pelare på, känner mig mycket kreativ ;) Och idag satt jag och Plopps och sydde ett par julgardiner, men de blev lite väl pösiga så ska försöka skapa någon sorts fästen så att de liksom... "blir vågiga" som old school-gardiner. Målet var ju paneler, men... Ja. Haha!

Jag och Plopps var också ute idag och härjade, och när jag bara vänder mig om mot vagnen i säkert en halv millesekund, så hör jag hur han vrålskriker bredvid en stolpe. Så jag vänder mig om, och ser att stackarn har slickat på den frysta stolpen, och alltså fastnat. Efter lite lirk så kom han loss, men han blev ju så förtvivlad, och det kom  blod som han spottade och hade sig. Uffpuff, gudars vad skräckslagen jag blev, men jag lyckades ändå fånga upp det mesta med en filt, och det verkade ge med sig ganska snabbt. När vi kom hem så verkade det inte göra ont alls, men så fort han försöker äta något så grimaserar han och hulkar till. Kraken :( Jag läste att kräm och glass och massa myspys gör saken bättre, så vi kör på det :)







Och så glad var han efter ett tag hemma, så det var nog inte så farligt after all :)

Priiiima!

Yes, så är det. Alldeles prima!

Igår blev det aldrig någon bio, utan vi gick på sci-fi-mässan istället! AAAAH!!! Frossa i nördgrejer!!! OH MY, vid gud, vad förbenat att man inte hade fler slantar. Men, jag kom hem med en zombiesamlarbox som var numrerad och ett av bara 666 exemplar (haha, supernördigt), men asballt, man fick till och med autografer och en liten patron med. Dra på trissor, jag fick till och med med mig en 3D-plansch hem, med Star Wars-motiv (de gamla, förstås). Ooooch, en fantomenring som jag vann på ett snurra-hjulet-lotteri ;) Jag vågade till och med smyga fram till Edward Furlong och ta kort på honom, men jag passade på när han var upptagen med andra eftersom jag hade dött av pinsamhet om han hade tittat på mig när jag stod där och tog kort på honom, haha. Hur ballt som helst! Lite bilder nedan, men min kamera verkar ha slutat älska mig. Men men. Jag får ju snart igång ekonomin, och vem vet vad egot bjuder sig själv på då? :D

Idag är det ju första advent också,(om jag minns rätt) och jag tänkte faktiskt tända ett gäng ljus för "mysighetens skull", haha. Men jag hade inte hjärta till det, så jag lurade bara på karln och ministjärnan Plipplopp på en julmiddag. Jag gjorde egna köttbullar (självklart iofs, vi kör ju bara på det), korv, strimlad rödkål, potatis, rödbetssallad, skinka, senap, julmust och så vidare. Mums, och Plipps gillade till och med rödkålen! Stolt_mamma_89, haha.

Ikväll ska jag sy ett par julgardiner, och jag ska försöka smyga upp den där ljusslingan också. Oh my, vad jag myser! Jag känner mig alldeles glad, och när vi var och handlade innan Plopps kom hem så kändes det... bra. Allt känns bra. Och det kan väl bara bli bättre?




GE MIG YODA! GE MIG NU!


Okejdå, jag hade varit nöjd med Han Solo på väggen också. I naturlig storlek, haha.


Eller en alien...


Edward! Haha! :D Mitt första kändisfoto! Hahaha.


Bästa stormtroopern, haha. Jag gissar på att det var varmt och blev lite tråkigt i längden att gå runt och vara spejsad. Iskallt hur som helst!



Och den supergoda julmiddagen! Plipploppstjärnan var redo med ett supersmile ;)

Åh, hujeda

Vi har varit i hemhålan och hälsat på i några dagar, och fy tusan vad proppat med stoj och lek det har varit! Mycket trevligt, och Plipps gillade också som sjutton. Vi var på talangjakt också, eftersom min lillasyster skulle sjunga, och jag och mamma köpte lotter när vi var där. (Skum känsla att sitta i gamla gymnasieaulan, huhu) Och gissa vems nummer de ropade upp förstförst? :O :O Mitt! :O
Haha, så jag fick raggla ned till scenen där man kände sig som en vampyr i solljus och såg lika mycket som en nyfödd mullvad, och eftersom jag var dum och använde clearasil hemma hos mamma (mitt ansikte pallar det tydligen inte nu heller...) så var det sjuuukt hemskt att välja vinst och stå i spotlightsen med ett ansikte som såg ut som ett brännskadat hiroshimaoffer. I vilket fall så har den biten lugnat sig nu, nu är alla hemskheter typ borta. Jag är helt förundrad, alldeles len och mysig, åhåhå.

I torsdags så åkte Plipps till sin far, och jag susade iväg till Stockholm och klev på båten där karln skulle spela. Det gick lite knackigt i början, men var faktiskt mycket trevligt. Så, nu, hemma och bara ta det lugnt. Kanske gå och handla, städa lite, för
sen ska vi iväg med S och A och titta på bio, filmen om Cornelis Vreeswijk. Mums!

Ah, och innan vi åkte till hemhålan, så gjorde jag egen pizza och jag tog mig i kragen och faktiskt gjorde en jäsdeg och inget fusk med bakpulver! Och jag skivade tunna skivor oxkött (lyx!), hade champinjoner, ananas och tacoköttfärs på, och massa mer. Den var alldeles full! Plipps gillade huuuur bra som helst :)








(Jag gav ju karln en mixer, så nu är milkshakes en prima efterrätt ;) )


(Framme i hemhålan!)




(Talangjaktsdag! Men Plipps åkte hem till M istället, satt och mös och försökte mata änder.)






(Plipps glas är nog de trevligaste jag vet :O)


(Lillasyster sjunger för fulla muggar, och mästerfotografen är i toppform. Haha.)


(En buktalare fanns på plats också :O )


(Min vinst, haha)








(Näst sista dagen bakade vi lussebullar! Kameran hann skrika om batteri, så jag tog aldrig några bilder på Plippis när han var helt mjölig och full av deg, haha. Bullen närmast kameran är hans, alldeles supersöt!)


(Kameran var som sagt på dåligt humör, så det blev bara en bild. Men men, I was there! Muhuhu.)

Hua

Igår var vi värdar för vinprövning, och det var faktiskt mycket trevligt. Allt möjligt mumsmums, och den med kanelsmak var nog favoriten, trots att jag hade tippat på att hallonvinet skulle vara godast. Glöggvarianten var också spännande trevlig.

Jag saknar plippseplopps. Vi gjorde maränger för några dagar sedan, och självklart var det en mycket uppskattad efterrätt ;)

Men nu är det tillbaka till Stephen King-maratonet! Yeeey!





Så sööööt. Gudars. Uffpuff, nåväl, imorgon är han hemma igen! ♥





Sötaste myspyskarlarna, åhåhå. ♥



DH, te, bad...

... och en dosa snus. I en tyst lägenhet, med sovande barn och karl på rep, så ska jag bara sätta mig och vara nyduschad och smutta på te medans jag sitter och glor på desperate housewives. Jag kaaaanske bakar mig en kaka som jag kan hetsäta i mig.

Och när han kommer hem, så blir det antagligen en fortsättning på vårat Top Gear-maraton. Fantastiskt!

Ed: Jajustdeja, heldagen inne i Sthlm var faktiskt ganska trevlig mot slutet, trots bristen på pengar och överdrivet engagemang. Det blev ändå inga saluhallar för mig, men vi har ju ändå frysen full med mumsigheter. Och jag fick ju trots allt med mig en bok, så snart banne mig så kommer jag vara bättre än karln på gitarr. (Eller åtminstone i klass med honom. Eller vid närmare eftertanke, jag kommer nog bli sjukt förbannad när jag inte förstår någonting, och bränna boken och aldrig mer röra en gitarr. Men det är småpotatis man kan deal med sen :) )

Och karlnakarln har fått tid för operation nu, mycket skönt att veta när det blir av. Vi får se om jag och Plipps följer med, eller om vi stannar hemma och roar oss. Men jag och mitt förbaskade behov av att ta hand om, så förvånar det mig inte om vi följer med och sitter i väntrummet hela dagen, svärande över långsamma läkare. Men, vi får se.

Vid gudars skymning vad jag längtar till januari. Så hårt, så fantastiskt. Äntligen ett pyttelitet, men superklart och superlimmat mål. Bah, nu klottra ihop ett CV (5 minuter), sen mysa med plipps + lägga honom (30 min), och sen: mysensamhet! Haha. Hade inte katterna varit så efterblivna så hade jag tänt massor av ljus överallt och bara dött av mysighet.

Jag har nog drabbats av storhetsvansinne för tillfället, så jag skriver nog förresten CVt imorgon när jag är mitt vanliga, halvdana jag. Planer kan ju inte klaffa så hysteriskt bra, eller? Och eftersom dagis inte har ringt upp igen, så borde jag ju ta det lugnt. Så, CV imorgon, nu, andas.

RSS 2.0