Överkvala, jag?

HAHA, nej. Jag gick till gruppintervjun för ett jobb, bara för att upptäcka att jag var... hmm, jag tillhörde de yngsta. Och jag var inte utbildad ekonom, och jag hade inte heller fyrahundrafemtioelva års erfarenheter av banker och liknande. Tror ni jag kände mig överkvalificerad för jobbet, huh? Hahaha. Jag satt och gapade när alla andra, en efter en, berättade om sina triljoner erfarenhet och utbildningar.

Så, jag insåg att om de går efter erfarenhet, så har jag inte en chans. Så en del av mig gav upp, och dra på trissor, nervositeten och allt vad det nu heter, totalt försvann. Nu var det bara köra på så att det skulle vara över någon gång, och det verkade som om varje gång jag sa något så fick jag till en snitsig twist på det och fick alla att skratta. Vore det en humorshow jag sökt till, så hade jag nog garanterat fått platsen.

Nåväl! Kommer jag inte vidare så kan jag ju inte påstå att ingen annan var värd jobbet, hahaha. Får jag jobbet så tänker jag sätta mig och analysera vad i hela dammhögen det var jag gjorde som utmärkte mig, haha. Eller så var det för att jag var så förbaskat snygg idag, fööööör...

Jag har köpt en hårtork! HAHA, och jag har aldrig fattat vad munstycket med alla piggar är till för, men min mor upplyste mig, och när jag använde den... ahmahgad, Fabio är avundsjuk på mitt lockiga svall. Det ligger helt sjukt mjukt mot axlarna, och herregud vad det är mysigt att ta på. Aldrig mer ska jag misshandla det eller klippa det själv, nu när det har visat mig en sån tacksamhet!

Justdetja, var i hemhålan hela helgen. Det var mycket mysigt, speciellt kvällen med mysmamma och en påse chips. Ahmagad, det var trevligt. Och jag köpte ju massa fiffiga kläder där, så jag kände mig på topp nu när jag har en vecka med massor av träffar och intervjuer och spelningar och födelsepartaj och bajs. Och alla trappor och promenader gör underverk med min brazilrumpa, snart kanske jag till och med går i bara bikinitrosor, utan shorts? :O :O :O Jag, mamma och M köpte också små vänskapsgrejer, och stod och var fnittriga som 13-åringar vid automaterna vid affären. Sjukt kul, ännu roligare när ingen ville byta med M, hahaha. Jag glömde ta kort på hennes, men den hade en liten cape, och när hon förtvivlat frågade om någon ville byta och inte fick något svar alls... helt sjukt kul. Kissbyxor for the win!



Min ;)



Mums ;)



Och så avslutningsvis en bild på tops, från när jag försökte få honom att mata ankorna. Haha, han satte sig och åt allt bröd istället. Och när en anka smög sig på honom bakifrån och knyckte åt sig brödbiten, så blev han alldeles förtvivlad och försökte jaga efter ankan som kunde gå på snön :( Haha, så han fick en ny bit :O

ÅH GUD

Jag är så nervös! Söka ett förbaskat jobb, och såhär nervös? Uuhuhhuhu. Det är säkert för att man måste vara snygg. Eller så var det ett skämt. Jag tror det var ett skämt, men vem vill se ut som en hagga för det? Förbaskad tur att lampan gick i badrummet, så nu ser man skitsnygg ut i den dunkla, preliminära belysningen, och hyn ser alldeles amazing ut.

Får väl hoppas på att det är lika mörkt där inne! :O Ahmagad, nu måste jag snart göra mig redo för avfärd. Kommer säkert sluta med att jag kräks och skiter ned mig innan jag kommer in, på grund av all nervositet och överdoseringen av kaffe. Hujeda mig!



Håll tummarna!

"arduous"

Japp, dagens nya ord som jag aldrig hört förrän jag läste en självbiografi till historia-arbetet idag. Alltid spännande att lära sig nya saker!

I onsdags blev topspop magsjuk, och det var lika bra att vara hemma med honom. På fredagen blev jag sjuk (nej, självklart kan jag ju inte få komma undan) och vid gud! Så död hade jag glömt bort att man blev, och alla äckelkänslor inför mat, hujeda mig. Och nej, Pepto var inget att rekommendera till magsjuka. Spyorna var inte alls mysiga att varken stirra på eller stöta upp.

Så jag blev försenad med en uppsats, och fick sitta på söndagen och färdigställa den, fortfarande alldeles darrig och fruktansvärd. Sjukt hemskt. Meeeen... MVG i hela kursen! HAHA! Och i en annan kurs blev det också MVG i slutbetyg, oh my, vad jag kan multitaska, haha.

Nu när det bara är några få kurser kvar, så finns det massor av tid, och jag satte igång med en uppsats idag. Och, vilket fascinerande ämne jag valde! Haha, jag som trodde det skulle bli trist och att jag inte skulle förstå något själv, men helt amazing vad jag relaterar till ämnet och känner mig asball. Haha, om jag bara valt en annan väg. Nåväl, nu ska jag begrava mig i självbiografin igen, och läsa. För han hade ju ett helt sjukt spännande liv, och jag klarar ändå inte riktigt av att äta.



Och tipps var heeeelt underbar imorse, och det var en fridfull morgon som flöt på hur bra som helst. Mys!

Testpilot!

Yes, jag blev en såndär ball testpilot för Cremé fraiche med smaken dill, vinäger och svartpeppar, och man fick två "burkar" som man fick spejsa med. Naturligtvis blev jag helt överlycklig över att bli utvald, haha, men det blev ett litet dilemma: jag är helt sjukt överkänslig mot dill.

...

Hahaha, men men! Nu var det flera år sen jag ens tittade på dillkvistar, och tänkte "äh, go for it!" Så, det blev en fiskgrytagrej, vääääldans prima.



Yes! Dijonsenap, grädde, fräschen, en lök, en halv stjälkselleri och ett gäng broccolibitar. (Väldans vacker mise en place (; )



Och så självklart ett gäng krossade, galna, lettiska chilis för att få lite tryck.



Och så efter att ha brynt broccolin (nej, fryst var inte ett prima alternativ), löken och sellerin, så poff; i med billiga, frysta fiskblock eftersom jag är en poor mama, och smack i med fräschen och skvätt i så mycket grädde som man känner för. Jag hade dock i lite för mycket, och fick reda den lite med en toppredning.



På med lock så att allt typ sjuds ihop, tills riset var klart. Efter halva tiden så delade jag på alla block btw sådär. (Jag hade föredragit potatis, men men. Orkar man inte gå till andra sidan stan för att få tag i potatis så får man nöja sig med ris :O)



Och en supersöt minikarl höll mig sällskap hela tiden, och var sjuuukt förväntansfull, sjukt sött.



Sen klart! En citronskiva, lite hackad rödlök, och självklart lite lökblast som jag klippte från vår egen lök ;) Det var faktiskt förundransvärt gott, riktigt länge sedan någon av oss käkade dill. Till och med Plipps tyckte det var mycket gott, och han åt upp heeeela tallriken :D

(Ja, självklart blev min tunga helt illröd och svullnade upp, och halsen blev galet irriterad, men... ja, nästa dag var det nästan borta. Haha. Men det var det värt!)

Fredagsmys

Igår var jag och Plopps ensamma medans karlakarln var och repade. Det var mycket mysigt! Sjukt snäll och hysteriskt busig pojk, haha. När vi åt kvällsfika, så gick jag ut i köket för att hämta något, och när jag kom tillbaka så såg Plipps smörgås ut såhär:



Hahahaha! Han har bitit hål i båda halvorna, sen lagt ihop dem till en "hel" smörgås igen. Hahaha, så sjukt sött. Det är förresten en smör/leverpastejssmörgås med diverse fingeravtryck, haha.

Nåväl. Idag lämnade jag honom på dagis, och de har tydligen fredagsmysfrukost varje fredag där! Hur mysigt lät inte det då? Haha, så när jag kom hem, frusen och bitter över det förbaskade vädret, så gjorde jag fredagsmysfrukost till mig själv också. Och så drog jag fram lite DNA ur en kiwi förstås, jag går ju trots allt i skolan ;)



Mörkrostat kaffe, med varm och shaken mjölk, med vispad vaniljgrädde och kakaopulver! Det mest avancerade morgonkaffet jag gjort ever! :D

Ebay!

Efter att ha lärt mig hantera Ebay, så är det nog lätt det mest underhållande ever. Vad hittar man inte där liksom? Och när paketen trillar ned, så är det alltid helt vansinnigt mystiska och läskiga och engelskspråkiga kuvert som antingen är proppade med frimärken, eller ihoptejpade värre än mina julklappar.

Som när ett av Plopps tygmärken (till hans jeansjacka, hallå) kom, så såg kuvertet ut såhär:



Hahaha, och baksidan var alldeles fläckad av bläck. Men tygmärket föreställande Chuck Norris i Jurassic Park-Style var helt perfekt!

Och idag kom ett nytt paket och det var som en enda plastbit, så mycket tejp var det.



Ser ni hur mycket det glänser? Hahaha. Någon som vet vad det är? Här är en ledtråd:



Hmm... Vitaminer från USA... Hmm... Ingen som vet?



JAAAA! Pepto Bismol var det ju! :D Observera att de "rosa" flaskorna typ är genomskinliga, haha, så pepton är faktiskt superrosa själv. Läskigt och amerikanskt värre!



"upset stomach due to overindulgence in food and drink"... HAHA, nu kan jag fortsätta mitt hetsätande och ha ett botemedel mot biverkningarna, hahaha. (och ja, det är som vilket läkemedel som helst och ska självklart bara användas när det behövs. Så, nu har jag sagt det, så nu kan inte något prettoass komma och gnälla.)



Fast... Jaja, då får jag springa runt med en mörk tunga och låtsas att jag är en ödla eller chow chow. Nåväl! Sjukt spännande, nästan så att man vill bli magsjuk nu för att se om det verkligen fungerar :)

Och titta vad jag fick hem förut! En hajkäke, haha. Sjukt spännande! Så jag ramade in den temporärt, och nu pryder den rummet mycket vackert.
Plipp fick syn på den, började skratta, och lät som ett monster och pekade på den och skrattade ännu mer. Så jag antar att den inte var läskig på något sätt, haha.



Jajustdetja, jag har fått fruktansvärt många höjda ögonbryn och misstänksamma blickar mot mig när jag har sagt att jag är 22 år. Flera har nu frågat "Hur gammal är du?" samt "Ja, men, är du över 18? Det måste man." Hahaha, antingen så är det mitt plockepinn-ansikte, eller så ser jag helt enkelt ung ut. Jaja, jag har inga rynkor, så jag är nöjd! Så bara för det så måste jag poppa forever young!





TIllbaka ;)

Lettland med superhunbun, och alla våra bilder... ja. De flesta är tagna i badrummet, och sen någon bild på Spongebob Schvammkopf eller vad han nu hette på den tyska kanalen. Och när jag menar att de är tagna i badrummet så menar jag ju ingenting hemskt eller några styggelser, utan helt enkelt att vi låg där typ non-stop och bara löstes upp i bubblorna.



Ja! Man får ju inte glömma att vi halsade champagne istället för vatten, eftersom champagne kostade i princip lika mycket. Och man kunde ju faktiskt inte dricka kranvattnet. Sen att det kändes lyxigt kombinerat med bubbelpoolen var ju bara bonus...



Titta! Det fanns till och med en bidé, som jag inte hade en aning om vad det var till för. Jag trodde det var en handikapptoalett, eller en pissoargrej. Hahaha, ibland är jag så bright.



Roséchampagnen var lätt mycket godare än den ryska champagnen vi drack första gången. Oj oj oj! Vi köpte med ett exemplar hem också, som står och påminner oss i bokhyllan om de goda tiderna. Eller ja, den goda helgen i bubbelpoolen.



Jajustdetja! Vi var på spelning också. Mycket galet, och vilket engagemang den sångaren hade ;) Sjukt kul.



Där! Jag hittade bilden, hahaha.



Vi köpte också handmade badbomber! Den på bilden är körsbär, och vattnet blev helt galet! Sjuk avslappning, oj oj oj. Vad man kommer bli besviken när man "bara" lägger sig i ett vanligt badkar, haha.



Och där bjuder jag på en bild med mig och en 3 liters ölflaska. Som vi köpte i mataffären...

Hahaha. Men vi drack inte upp den, och vi drack inte upp Riga Balzamet heller, utan vi lämnade kvar dem som presenter till städpersonalen, haha.

Och förresten så ska jag på jobbintervju nästa vecka. Galet kul! :D

RSS 2.0