Blodande tjockis!

Jag tog precis nya tjockisbilder (ocharmiga underklädesbilder med blixt...) på mig själv, för att hålla koll på utvecklingen. Ooooch... jag är mycket, mycket frestad att lägga in en tjusig bild jag klippte ihop. Men vi får se hur det känns mot slutet, haha. Jag måste ju dessutom få ihop lite text så att besökare inte bara chockas av en plötslig valkbild liksom. Hahaha, hujeda mig.

Jag missade jättemycket av solen idag, är helt sjukt besviken över det. Men! Imorgon väntar en heldag, och helgen är barnfri, så jag ska bara finnas till och ligga och halvdö någonstans och bli sådär mysigt solvarm så att man dör i svettattacker när man väl sen försöker sova i sängen, haha.

Jag gick också med glasögon genom stan idag! Och på bussen! Haha, go me ;) Men sen när det var dags att gå igen, så orkade jag inte vara solglasögonlös (karln kom med förslaget om clip-on-solglas till mina glasögon... jag vet inte.) och stoppade in linserna igen. Men ändå :)

En rolig grej till, jag gick på första grejen innan man får lämna blod idag! Jag känner mig sjuuuukt duktig som kan hjälpa till med... ja, allt. Inte lika egoistisk liksom, ganska tillfredsställande. Hoppas att mitt blod blir godkänt, så kan jag fortsätta med min feel good-grej :D

(Nej, det blev ingen bild. Jag blev avbruten då karln kom hem, och tänker nu överge datorn för att glo på the ultimate fighter med honom. :D )

Svett i överflöd

Jag pumpade på i heeeelaaaa:

30 minuter! Hahaha, och det var på advanced nivå också, konditionsträning, herregud vad det var kämpigt. Och jag kämpade med hopprepet i 15 min, sen var jag döende. Jag har kommit underfund med att jag inte behöver överdriva den träningen hemma, eftersom att gå fram och tillbaka till dagis tar sammanlagt en timma = mycket bra. Och eftersom jag är en paranoid människa, som tror att våldtäktsmän och pyromaner lurar överallt i skogen, så är jag alltid svettig efter att ha stressat igenom skogspartierna, haha. Och väl i stan är jag så besvärad över alla hysteriska alternativt stirrande människor, så där rejsar jag också. Sjukt pinsamt.

"Teknofoben" i mig kom fram till slut ordentligt! Haha, karln har ju klagat flera gånger på att jag är det, och jag ville verkligen inte ha en touchytouchytelefon, men just minin var ju så förförande. Och nu är jag sur. Hahaha. Den är överdrivet komplicerad (observera för mig), jag måste stå still för att koncentrera mig på att skriva ett sms (med en vanlig kan man ju springa, hallå) vilket är superläskigt i skogen, och så... nä, jag spotify har inte klickat för mig. Hörlurarna sucks ass, det enda jag hör är mina egna snörvlingar och elefantsteg mot asfalten, vilket gör det meninslöst att försöka lyssna på musik.

Men! Jag ska införskaffa mig "ordentliga" hörlurar, ögna igenom spotify och sluta ångra att jag la ut 99 kronor på premium, och ge den en ärlig chans, igen. För jag kunde ju ha köpt linser, leg och dammsugare, så då ska den banne mig vara perfekt också, även om det tar ett tag för teknofobmig.



Skipper sa ju att man ska dricka massor för att rensa the system. Så, jag suger mig full med vatten hela dagarna (meeeeen, jag överdriver inte som imbecillerna som blir vattenförgiftade gör) och myser, och totalvägrar fortfarande proteindrinkar och sånt där shit. Nej, naturligt och enkelt ska det vara :D

Och jag hittade mitt nya drömresemål (minitrip sådär), som hamnade tillsammans med via ferrattan på min sverigelista, oooch... jag är så sjukt ledsen över att jag inte har några vänner som tycker om sånt. Sjukt ledsen. Visst att man kan gå solo, men när det är första gångerna, hujeda mig. Hur som helst var det Kebnekaise (ja, självklart västa leden mot sydtoppen, eftersom jag... vill komma in i det först, haha) jag kom på var det absoluta, roligaste vandringsmålet för en nybörjare som moi liksom. Och jag vill så gärna bara traska igenom där och insupa luften och omgivningen och herregud vad kul det skulle vara.

Men men. Inte en kompis i sikte som inte gnäller om att det är läskigt. Tusan att inte Tops är sådär en 15-20 år nu, hahahaha. Meeen... hmmm.... C slog mig. Kanske, kanske, kanske.

Jajustdetja

Jag tänker from now börja skriva in mina träningspass. Blir det lite mer offentligt så kommer jag skämmas om jag inte håller igång, och alltså kommer jag då att fortsätta med träningen och dra det ännu mer just eftersom jag vill framstå som präktig och duktig. HAHA.

So, detta får bli inlägg numero ett, och jag låtsas att de passerade veckorna har varit... komma upp ur gyttjan typ.

Nåväl! (Och ja, det kommer bli kort, pinsamt och få mig att känna mig blottad och useless som inte har mer tid, men men. Jag har suttit och ögnat igenom motionsspåret ett tjugotal gånger nu, så nu börjar det bli dags. Och att se alla andra svettiga människor peppar bara, hah!) Självklart är min vän Mel B med vid de flesta tillfällen ;)

60 min fitness (gegga runt som en efterbliven ål på en fitnessboll, stå med ett gummiband (jag tog oavsiktligt förstås det hårdaste och höll på att dö av ansträngning) och försöka nå taket, situps och shit.)
30 min hantlar/hopprep PÅ EGEN HAND! (Jag trodde jag skulle dö igen när jag pressade mig själv med hopprepet. )

Och ja, jag ska samla mod och brumma iväg på en testklättring. Inomhus. Eftersom ingen vill följa med mig utomhus, och ja, ta åt er! Ta åt er, era förbannade kycklingar!


x10! :D

Haha, jag went nuts och köpte mig en ny telefon. Bara sådär. Sen när jag kunde ha köpt linser, leg OCH en dammsugare för samma pris, så ja, köpångesten slog mig ganska hårt. Men men, köpt och uppbrutet är just vad det är, haha, så nu kan jag inte ångra mig direkt. Och sen är den ju ganska charmig, där den ligger så fint i handen och är pytteliten och självklart... rosa.

Och jag har bokat familjesemester nu också! Sjuuuukt mysigt, en hel lägenhet i nästan en vecka, där jag bara ska mysa med Tipstops, paddla kanot, vandra i galen natur, titta på björnar och shit och så vidare. Jag vill inte skriva för mycket om det, utifall en viss person läser bloggen och får reda på allting för tidigt, eftersom det ska bli en överraskning :D



Japps, en Xperia x10 mini för att vara exakt. Sjukt mysig, men jag har ingen aning om vad som slog mig när jag köpte den. Ingen som helst aning.



Och det mysiga rosa skalet... oh my. Jag gick tydligen nuts på tillbehör också, och har skaffat mig tillhörande, rosa grejer. Sjukt sött!

Via Ferratta

Ja. Helt sjukt vad det skulle vara kul. Så fort jag får tillräckligt med pengar över, så tänker jag pula runt med grundkurser och shit.

Men först vill jag pröva via ferrattan här hemma, i norr. Är det helt sinnessjukt kul (vilket jag gissar på att det är) så... dolomiterna nästa! Hahaha. Låååångt fram, ja, jag vet, men äntligen syns lite framtidsdrömmar, oh my.

Ah, och så ett problem till. Man måste ju typ ha en klätterkompis. Och alla jag känner verkar tydligen vara livrädda för höjder eller liknande. Sååå... jag får väl annonsera efter en kompis, hahaha.

Jag känner mig helt superpeppad, så det blir nog en hel timmas Mel B idag, haha.

Pösk

Japp, nu har det varit påsk. Yehey, vad jag har slösat pengar! :O Men, jag har också fått hur mycket tid som helst med älskade Topspop, och verkligen fått... vad ska man säga? Lära känna honom ännu mer än vad jag redan gör? Hur sött som helst. Och oh lord vad han pratar nu, det är galet. Mycket, hela tiden, och man förstår faktiskt vad han säger :O (Jaja, oftast, typ, 95%)

Så, glada bilder på glada killen som för första gången ever fick en massa snuskgodis! Haha, ja, jag vet, jag failade där, men en gång är ju ingen fara. Det är ju inte så att det är ofta jag har smågodis hemma, HAHA. Snarare bullmamma är nog mig...

(och ja, bloggen håller jag på och bygger på...)




Och ja, jag pillade bort allt som var lite väl... overkill. Som black (red) bull-pastiller. Och halsbandet behövde han en hel del hjälp med, så han tröttnade och sket i att äta den, haha.



Och de hade påskpysslat på dagis! Helt galet sött. Bilden ovan, alla andra målade sina "fingrar", men Topspop vägrade, för han tyckte iiiiinte riktigt om att det blev så kladdigt... :O







Och vad han går! Det är också galet. Och han orkar hur mycket som helst, haha. Sötaste, bästaste topspop!



Och vi har varit ute maaaassor, helt sjukt skönt. Men mitt bröst är alldeles rött, det är duktigt. Haha. Bilden här nedan, tog jag precis efter att han stått framför en bil, och gjort som pojken som leker Darth Vader i Volkswagenreklamen gör... Shit, vad jag skrattade, och han gjorde det flera gånger när han upptäckte att jag fann det underhållande. Men, förstås, när kameran kom fram så slutade han.



(Här är reklamen, hahaha:)


Pan(i)k

Ja, hujeda mig. Förbannade monsterarbeten, men men.

Jag är glad i alla fall, det är ju bra, haha. Det blev dock inget tränande idag, eftersom jag gick och handlade på egen hand, med världens sämsta ryggsäck = paaaaaain. Oh my vad min rygg gör ont nu, men självklart skulle jag envisas med att köpa skinka och gud vet vad till helgen. Är det påsk så är det! ;)

Konstig huvudvärk är här också. Jag är helt ställd, jag har aldrig känt något liknande förut. Då och då, när man minst anar det, så är det som om någon hugger till med en kniv till höger, och hugger flera gånger tills det plötsligt upphör och det är som om det aldrig har hänt, inga efterdunkningar eller något. Idag när det högg under diskandet, så gick det knappt att se eftersom det gjorde så förbaskat ont. (Fastän jag hoppades på att det var grusiga linser eller något som spökade, men insåg att det gick att se igen så fort det gick över.)

Antagligen massa skit som lossnar från blodådrorna nu när jag plötsligt rör på mig, och blod upptäcker nya ställen det kan rejsa igenom. Går nog snart över. Eller så får jag en stroke eller något, vid 22 års ålder. Haha, nä, usch vilka hemska tankar. Jag börjar nästan fundera på om det är någon eftervåg efter mina anfall? Men de borde ju inte komma två år efter, det borde ju ha varit tidigare?

Jaja, om jag nu ska springa iväg och få en stroke, så ville jag åtminstone ge karlarna en fin middag ;) Så jag gjorde en hembakad pizza och hemgjord coleslaw. Mumsmums!

Snart ska jag springa iväg och hämta topspop. De har varit påskkärringar/-gubbar/-kycklingar idag på dagis, och det var alldeles förtjusande dekorerat överallt, sjukt mysigt. Och jag fick sällskap av en annan mamma på bussen, det var trevligt att träffa på någon för en gångs skull som satte sig och pratade med en. Allra roligaste var ju att det var barnen som började heja på varandra, och då fick vi mammor klura ut att de gick på samma dagis, haha.

Älskade Plopps, vi satt på balkongen igår också och käkade glass och mös i värmen, och pratade om ditt och datt. Han pillade också bort små glassbitar när han trodde att jag inte såg, och la dem på filten så att Flanny skulle kunna äta han också. (Plopps hysteriska kattkompis) Charmigt som sjutton! Men min enda mysiga filt är lagom mysig nu med intorkad glass och kattsaliv, så får nog boka en extrapass på tvätten, haha.



(Äldre bild, men han är ju så förtjusande!)


Ensam hemma :O

Karlakarln ska vara borta på rep hela dagen.

...

För en gångs skull så sitter jag inte och bittrar över att jag inte kan dra iväg bara sådär till mina egna balla kompisar, utan jag stormyser i min ensamhet. Jag har tränat i över en timma, nu är det eftersvettningar för hela rullen. Sen ska jag städa, och röja i garderoben, och städa i Ploppsens rum och städa av alla leksaker.

Och det är inte hemskt! Haha, jag är helt förtjust i känslan. Jag tränade till min hemliga artist, och stod och sjöng med, och det är ju hur kul som helst att bara... vara.

Sen när solen kommer fram till balkongen så ska jag röja upp den så att den är pigg och mysig nu till värmen. Åh hujeda mig vad packad dag med myspys. Men jag saknar min lilla minikarl. Men men, han kommer hem imorgon :D


OMG

Jag vägde mig, för skojs skull, även om jag lovat mig själv att inte göra det förrän efter åtminstone ett par veckor. Jag kunde inte låta bli, vågen skrek efter mig.

Och... Praise the loooordah!

Jag brukar ju ligga runt 72, och när jag har dåliga dagar 74, och vid lyckliga dagar har jag skymtat 69.

Men nu... 67! Och inte 67,9 eller 67,8 eller något sånt crap, no no no, utan hela 67,1! När såg jag sist siffran 67 liksom? Det var väl där under graviditeten, när jag började svälla upp som en tvättsvamp, haha.

Men nu... jag är helt, mållös. Jag ställde mig flera gånger om och fick samma medelsumma på vågen (den är som sagt satans påfund och brukar kunna hitta på, så man måste ställa sig flera gånger).

Det är helt galet. Och jag blev så sporrad av mina resultat och Mickey Rourke att jag körde en heeel timmas pass idag. Herregud.

GO ME!

Framgång och hemskheter

Haha, en vecka med Mel B, med mycket självdisciplin och uppskattning så har jag börjat märka vissa... förändringar. Redan liksom, haha! Eller så är det placebo, men jag är hur som helst nöjd. Och, inlägget kanske är stötande, haha. Vem vill läsa om hemskheter liksom?

Jag kan nämna att bland annat så har sötsuget nästan helt försvunnit. Jag har inte samma mystankar om att springa ned och köpa 4 kg choklad som jag kan sitta och suga i mig i hemlighet när inte karln är hemma tills jag ligger som en uppsvälld Jabba i soffan och glor på desperate housewives. (Visst, jag skulle ju knappast säga nej om någon kom med 4 kg choklad...) Och rumpan är ett helt kapitel i sig själv! Efter att ha varit gravid, och sen gått runt blåögd och trott att jag har samma ämnesomsättning som förut, så har min kropp liksom... här, jag bjuder på en paint-bild:

HAHAHA, jaja. Det är som om jag har gått runt i för små trosor, och att min rumpa liksom... åkt ned och mina lovehandles åkt upp. Och jag har en dubbelrumpa, inte bara det vanliga vecket där rumpan slutar bukta utåt liksom, utan det är som extrapåsar under skinkorna. (Nej, jag förstår inte heller) Och nej, jag har inte ponnyben heller, det är bara vår förtjusande mus som vill främhäva det bästa av mig.

Hur som helst! Haha, de där "extrapåsarna", har börjat söka sig tillbaka in i kroppen och hänger inte som halvt tillbakabildade vingar! Jag är hur glad som helst, haha. Rumpan ser inte längre ut som ett med låret, utan är faktiskt en rumpa. Men, självklart är det mest framgång på den ena sidan, en av påsarna är fortfarande där och hånler åt mig via sin närvaro. Men snart så! En vecka, en påse, alltså två veckor = två påsar off and away!

Och eftersom jag frenetiskt smörjer in mig med anti-apelsinhud(vilket förtjusande namn på något så vidrigt)- krämer, och alltid går till dagis så att jag alltid är helt flåsig och svettig när jag kommer fram (ja, det är pinsamt) och har ställt in så att Mel B ska retuschera mina lår/röv och mage, så börjar "apelsinhuden" faktiskt te sig någorlunda persikoaktigt. Halleluhja!

Sen så säger karln att han tror att träning är bland det bästa som hänt mig, eftersom jag tydligen har blivit en mycket trevligare människa efter att ha börjat röra på mig. Om jag nu blivit snäll redan, hurdan underbar person kommer jag inte vara om några veckor? Hahaha. Det stör mig bara att jag har tappat bort min träningsbh, så jag är helt övertygad om att brösten kommer att förtvina eller lossna när jag hoppar och har mig. Jag får rota runt, eller köpa en ny. För brösten är faktiskt ganska trevliga att ha kvar.

Ja! Och en rolig sak med Topspop! Världens ballaste barn, han äter revbensspjäll som en riktig manly man, och shit vad han suger rent dem, haha. Han gillade som sjutton att han fick käka med händerna :D Och sen satt vi och målade, sjukt sött och kul :D

(Naturligtvis fick han måla på min hand också, och det var ju superkul när jag också kladdade, haha!)


Mel B 2

Yes! Andra passet avklarat. Igår körde jag bara en halvtimmas overall fitness som anpassades till mina mål, men eftersom det var en förbaskat massa armhävningar och situps och jag är helt körd i benen idag, så tänkte jag mig att en halvtimmas combat skulle bli prima. Och vad kul det var! Haha, jag fantiserade om alla vidriga människor jag känner till när jag stod där och boxades för mig själv, muagaga. Mycket, mycket tillfredsställande, hade i och för sig varit ännu mer tillfredsställande om man haft något att boxa på... ;O Efter combatdelen, så fick jag storhetsvansinne och drog igång med en halvtimmas advanced cardio, oh god.

Ja, jag var helt död, och när vattenpausen kom så slängde jag mig bara i soffan och dränkte mig själv. Men jag klarade det! Haha, så i princip en timmas intensiv träning, oh my. Hoppas det håller i sig! :D

Mel B - första omgången!

OH MY. Det var hemskt, det var jobbigt, jag svor och jag svettades värre än... ja, något hemskt. Men efteråt, när benen var spagetti, så kändes det faktiskt helt sjukt bra. Japp! Jag har för första gången prövat Get Fit with Mel B! Jag fick ju det av karlakarln, men gjorde naturligtvis illa foten och kunde ju inte göra något ansträngande med den. Men nu är den nääästan på topp igen, så nu är det bara köra på. Jag kan dock inte hoppa, så vissa av övningarna blev lite halvhjärtade... Men men! Haha.

Så, efter den positiva första omgången, så kom karlakarln också igång med studsandet :D Jag tog mig dock ett bad under tiden, jag vet själv hur hemskt det hade varit om någon hade stått och stirrat på mig när jag låg och flåsade liksom, haha. Så nu har vi kommit fram till att vi ska ta bilder på oss själva innan, och sedan efter några veckor. För att se om det blivit någon skillnad liksom ;)

Nu ska jag försöka ta mig och min stela (jaja, det är bara träningsvärk) kropp och smyga iväg in i garderoben eller något, och ta mycket ocharmiga bilder i underkläder. För nu ska banne mig mammahullet bort, på riktigt! Och helt perfekt att det är ett tv-spel, HAHA, så slipper jag något fasansfullt gym. Och jag kan kombinera det med skogsspringande, hur perfekt som helst. (Jag går redan nu och då och då och kollar om den förbannade snön är borta, men icke!)



RSS 2.0