Mors dag

Japps, och jag fick mig till och med en vacker teckning av blibop :D Har smsat mamma, utan något svar, och skickade även ett kort till henne i veckan. Det bör ju komma fram imorgon. Idag kommer Ämmä också, ska bli mycket trevligt att ha sällskap om dagarna igen. Vi ska försöka låna bil så att vi hämtar henne på stationen och sen drar oss iväg och handlar, så att det finns lite mer än bara lever och två förpackningar köttfärs i frysen, haha ;)

Naturligtvis är vädret hur kasst som helst, och jag är inte alls taggad på att ta mig ut. Men men. Måste man så måste man, måste ju tillbaka till tvättstugan och för att komma dit måste man ut i det härliga regnet. Uffpuff. Igår var förresten mycket trevligt, även om jag (som jag anade) aldrig hängde med i vad man bara pratade om och inte förstod när de bytte mellan finska, svenska och engelska hela tiden. Så jag satt bara istället och stirrade på tvn. Sen gick vi över till H, och till sist ut. Det var ganska kul där med, kom en hel del folk. Hemskheter också, men jag gottade mig i min perfekta näsa, klarblå välsvarvade ögon och kvinnliga ansiktsform, samt komplimangen "Jaha... Rosa linne och silverhalsband med ett hjärta? Det... det känns inte riktigt som dig, det trodde jag inte :O " Eller, ja, jag tog det som en komplimang i alla fall, haha. Att even I can be a görly görl liksom.

Sen bar det av hemåt igen, och karlarna somnade i soffan. Jaja, nu tvättstuga och spöregn!

Bom bom bom...

Det är tomt utan en blipblop som flörtar med en på morgonkvisten. Men men. Jag är fruktansvärt snorig och hemsk idag, men mår lite bättre än igår. Då fullkomligt exploderade mitt huvud av hemskheter och jag kände mig bara fet och tyst. Yeeeah. Fet på riktigt då, jag såg för mig själv hur min tjocka rumpa bara vällde över stolskanten och ut på golvet. Alla smala ben gjorde inte saken bättre, men en vacker dag så får jag nog också välsvarvade spiror. Så det var lika bra att vi gick hem, haha :) Jag hade nog bara förberett mig lite för mycket, och det gick åt skogen. Haha.

Jaja, ny dag, nya möjligheter! Idag ska vi till karlns bror och grilla och prata engelska, wohoo. Det blir nog myspys. Hoppas regnet slutar tills dess bara -.- Nej, nu ska jag sätta mig vid papprena och pennorna tills karln bestämmer sig för att gå upp.


Såååhja

Dammsugit, dammat, skurat, lunchat, diskat, ritat, slöat, gnällt, grävt i kattlådan ooooch... Ja, livet känns faktiskt lättare nu. Haha.

 

Blibop ska till sin far idag. Heartbreaking, men jag får i alla fall städa i badrummet ifred.


Tomt?

Åh.

Jaja. Så fruktansvärt att avsky någon man inte känner. Jag känner mig elak. Och ung. För en gångs skull, haha. Även fast jag knappt gjort något fel. Men det är väl bara så? Som det ska vara. Mitt huvud sprängs snart av bilder, usch, måste bort från datorn. Kanske dammsuga och städa överallt. Japp, så får det bli.

Jag vill också vara perfekt.


...

Ge mig.


Attentionwhore

Mja, kanske. Men det har inte blivit så fruktansvärt mycket spelgnäll och shit här, ska nog ta och ändra headern. Haha. Och... kanske lägga till "arbetslös" framför kock. Haha. Jag får byta till det det egentligen är "Arbetslös kock, mamma och nörd". Nörd borde väl duga ganska bra? Jag har ju mina stunder när ingen förstår vad jag pratar om egentligen. "Egen" kanske man ska lägga till? Bah.

Jag fick syn på en polares polares tatuering och tyckte att den såg lite... lätt ut. Helt perfekt att testa rita av. Och I did it! Men jag kan inte lägga in bild på den nu, då kameran bestämde sig för att gömma sig i karlns väska och följa med till hans jobb. Och av mycket kvinnliga anledningar har jag ingen lust att åka efter den, men vi får se om vi hittar någon vit riddare som räddar hela skiten. Haha. I vilket fall, teckningen är en ros (vilket egentligen inte alls känns okej att sitta och rita, men vad gör man inte?), och trots att det skar lite i hjärtat kändes det ändå som om... hmm... hur ska man säga? Typ, att mer mainstream än så kan det nog knappast bli, och alltså gör det inget att karln har en nästan likadan på bröstet. Inte för att den stör mig eller något, men tänker man "ros" plus "tatuering" är det lätt hänt att tankarna dras ditåt (trots att man mässar "det var då" i huvudet samtidigt som det ekar i bakgrunden att man själv hade velat ha någon som gjorde något sådant för en) (ah, sen bara tänka på tatueringar ger också bad wibes, men det är samma mässvisa där, haha, jag är omringad!). Whatsoever, rosor känns snäppet för lätt. I alla fall den stilen. Jag funderar på att ge mig på ansikten härnäst, realistiska då. Manga är jag ju superhaj på, så det börjar bli lite väl tjatigt. Eller! Hmm, om jag ska ge mig på det absoluta hatobjektet: händer och fötter? Usch, de är fruktansvärda. Jag blir fan aldrig nöjd med dem. Därför gömmer alltid mina verk sina händer bakom ryggen, håller i saker eller har dem i håret, haha. Jag försökte en gång att bara rita ett par fötter, och blev galen och förbannad och slutade rita ett tag. Haha. Usch!

Men men, nu har jag ju sudd. Så nu ska jag passa på att färdigställa Alice nu när Plippis ändå sover. Och jag har säkert en timma eller två på mig :) Hoppas förresten att soffmänniskorna kommer idag. De skulle ha kommit igår eller i förrgår, but noooo. Jag ringde dem igår, men det enda jag fick som svar oavsett vad jag sa var "Han kommer". Så jag antar att det kaaanske blir idag. Vi har ju massa färg, och det ska bli så skönt att måla om en stor vägg och sätta vår egen prägel på det hela :D Och mysbaby gav mig tillåtelse att lägga golv i badrummet som kommer göra det hela ännu mer fancypancy då jag samtidigt kommer försöka byta ut alla handdukskrokar till något som kommer matcha golvet. Mums. Golvplattorna kommer köpas från Jula, nära och bra.

Tänk dem på golvet, sen matchande krokar och nyputsat badrum, sen ett gäng tända ljus och ligga i skumbadet och lyssna på musik med ett glas vin. Aawrfhghh... myyyys.... Jag dör. Nej, nu ska jag och myspyskatten i knäet fortsätta pyssla.


Storhetsvansinne

Snart dags att ta sig in till stan! Här skall shoppas sudd! :O Och kanske en filtpenna. Om de inte är förskräckligt dyra, men det tror jag nog inte. Frågan är bara var jag hittar det? I hemstan var det ju hur enkelt som helst, fanns bara en butik. Men här... massamassa :O Ganska fint väder idag också, kanske ska ta och promenera ned till stan.

 

Jag har drabbats av storhetsvansinne och sitter och ritar så fort jag får chansen. Dags att slipa skillsen, kan ju inte springa runt och undra vad som kunde ha hänt om jag bara tagit tag i mig själv. Jag håller på med en bild på Alice och Cheshire, men den håller jag för mig själv tills jag är helt nöjd. Efter att jag har köpt sudd dvs.

Galenskaper

Jag blir galen på mig själv, jag förstår inte varför jag håller på? Eller varför jag ens plågar mig själv med att tänka på det sättet? Nåväl. En vacker dag kanske jag lyckas jag också. Baby har lovat mig pennor den vackra dagen vi blir rika. Kanske till och med kan tigga till mig ett ordentligt häfte, och kanske till och med målarfärg. Eller det där jättestora stativet från second handbutiken, och kanske ett gäng dukar :O Nu får jag så länge nöja mig med mina centimeterlånga stumpar 8B-pennor. Huhuhu. Och de mystiska tuschpennorna som glider ut i hela pappret och gör allt alldeles kladdigt.

Allt hade varit perfekt om jag bara kunde behärska mig själv. But nooo. Underbar, perfekt, och shit. Vad är jag?

Omogen? Känslor känns så mycket mer hemskt än snuskigheter, om de nu ens var på riktigt.

Usch, känns nervöst om det blir kockjobb i augusti. Minns jag allt? Kommer jag stå som Lars Brundin med korven när det väl gäller?

Nä, jag tar nog fan och pluggar istället. Att sitta med huvudet i en bok känns bättre. Gömma mig och uppfriska minnet bland alla matematiska problem och fördjupa mig i svenskan. Eller kanske till och med ta en sommarkurs för att få ordentlig behörighet och äntligen söka till högskolan till ze dreamjobb. Men nästa ansökningsdatum är ju i höst. Hmm. Jaja, då har jag gott om tid i alla fall. Tills dess får jag ånga runt bland rödvinssåser och petit chouxer.


Papper, penna... sudd?

Jag drabbades av plötslig lust att rita, och bestämde mig för att fräscha till kunskaperna. Därför började jag med att titta på katten här nedtill vänster, och rita av den. Efter det växte det fram en gren, med blommor. Den översta blomman blev helt fel, då jag förvirrade ihop färgerna och lyckades göra det som skulle ha varit ljust mörkt, och sen gick det av bara farten. Men satan vad det känns att det var länge sedan, handen började typ krampa direkt. Och naturligtvis hade jag inget sudd. Självklart. Och Johnny Cash är en dröm att sitta och pula med papper och penna till, shit vad man mös.



Och här är rätt låt ;)

Ensamvarg

Oh yes. Nu har Plippis somnat, och karln är och repar med bandet. Soo, what to do, what to do...? Videon i föregående inlägg blev för övrigt helt fel, det var menat att bli whorehouse blues med motörhead. Men men, man kan ju inte vara bäst på allt, haha. Jag satt igår (tror jag det var) och rotade igenom gamla bilder på Plippis och mig, och hittade maaaaaassor av magbilder. Och jag tror det snart är time för den där kvinnliga förbannelsen, för bilderna kombinerat med alla mina läskiga hjärnspöken och jobbiga pågående grejer fick mig att sitta för mig själv och gråta medans jag tittade på dem. Läskigt huh? Uff, helt klart ansträngande när man har sina svaga stunder och plötsligt bitchslapas av en maglängtan och saftig avundsjuka på alla andra nöjda och bortskämda mammor.


Glad och nöjd bara några månader med sötaste linnet från MQ.

Nä, usch, vad bitter man kan vara ibland. Men det är väl sånt som händer. Visst att man ibland ångrar att man inte väntade, men jag visste ändå på något sätt att det var rätt att behålla det som blev älskade Plipp. Och jag fick ju ändå uppleva det, plus känna mig lite speciell som tillhörde de där 50 pers (5-6 per år på det sjukhuset jag var på) per år som får havandeskapsförgiftning och eklampsi. Men, jag hade gärna varit den där mysiga mamman med stöttande man och alla preps ready to go. Och igen, men, de har det nog inte lika prima som oss nu :)


Mysmage i oktober.


November.

Ganska rolig skillnad på en månad! Synd egentligen att jag inte tog fler bilder. Jag kände inte att jag hade någon att visa, alla såg mig ju ändå i verkligheten. Och Familjeliv kändes inte helt rätt det heller. Men nu när det är så länge sedan så är det ju ganska schysst flashbackkänsla över dem. Och bristningarna kom inte förrän det var ungefär 2 veckor to go, lagom sur jag blev. Haha, jag trodde jag var en av de magiska människorna som inte fick sånt. Eller tigermagen efteråt. Som fortfarande är kvar... Haha, jag tror alla som varit gravida vet hur charmerande det är att stå på alla fyra med en sådan floppetiflopp hängandes från sig själv :D Men men "jag är ju ung så det drar ihop sig snabbt". Jag tänker inte på den så fruktansvärt ofta, så den stör mig inte på det sättet. Men usch vilken chock jag fick när vi var ute och gick, och ett löv åker ned i min tröja från uppevägen. Jag får panik och tror att det är en insekt och drar upp tröjan medans jag skriker hysteriskt och ser hur jag själv vispar runt den där trevliga degmassan i fullt dagsljus med en förvånad karl som står och stirrar på mig. Som sagt, jag lyckas alltid!



Dagens låt

Lätt dagens låt.





Kul väder?

När vi äntligen funderar på att äta ute, plus att jag nästan samlat mod till att sitta utomhus, naturligtvis ska det vara pissigt väder då. Oh yes. Jaja, vi får väl sitta inne ändå. (Oh nooo). Haha, jag hittade förresten en bok på bokbörsen (föga förvånande), som jag hoppashoppashoppas är rolig.

Mars and Venus: 365 Ways to Keep Passion Alive

Hahahaha. Lite girlygirly omslag, och det är väl inte så att vi behöver den, men ändå. Det kan vara kul, och sen så kan det ju alltid vara sött att börja i tid ;) Jag lyckades i princip tvinga karln att läsa en annan av John Grays böcker, haha. Han var mycket motsträvig till en början, men han verkar läsa klart den :O Så, mer John Gray till folket!  I vilket fall, jag köpte boken för 15 kronor. 15 kronor!!! Mycket, mycket nöjd med mig själv såhär på morgonkvisten. På tal om böcker sådär, fick hem en ny bok till Plippis igår. "Lille Goliat", som jag anar handlar om en modig liten elefant. Det var inte riktigt det jag fiskade efter när jag gick med i Disneyklubben, ville snarare hamstra alla klassiker. Men men, man måste ju keep an open mind :)

Kakor :O

Haha, jag försökte mig på hallongråttor i lördags, men lyckades jag? Nooooo. Lät man dem bara vara blev det mycket lyckat. Vilket märktes imorse, då bristen på snus lyckades få mig att hitta kakburken. Nu är det väl en fem-sex kvar, hmhm. Fylld av skuld och dåligt samvete över att ha ätit dem nu när det är sommar och beachbitch som gäller (plus läskiga hjärnspöken) så fick jag för mig att jag kunde promenera runt på stan med Plippis. Svettig och snorig tog jag mig från en zoobutik till nästa (vilka ligger på varsin sida av stan i princip), och medans jag stånkar fram och samtidigt är ganska nöjd över att jag hittade små genvägar tar jag mig upp för en efterblivet brant backe. Naturligtvis spanar jag in genom butiksfönster och gottar mig i en (som jag sen upptäckte -.-) nedlagd garnaffär, för att sedan vända på huvudet och få en smärre chock. En av min karls tatueringar ligger på golvet, och i mitt svettiga attempt att ta mig uppför backen blir jag ytterst förvirrad och ställer mig och flåsar en bit ifrån och undrar vad det egentligen var som hände. Then klick. Aaaah, stadens innercirkel, precis som i hemstan fast snäppet värre, oookej. Jaja. Jag bestämde mig då direkt efter min lilla svartsjukeattack att promenera ännu längre, bara för att kanske tappa ett kilo eller två och bli snäppet mer nöjd och självsäker. Usch. Hemskt var det, men ingenting som förvånansvärt nog stannade kvar speciellt länge på hornhinnan. Kanske var det promenaden, eller kanske var det allt förbannade snorande som gjorde att jag inte kunde fokusera på sådana egentligen triviala saker. Jag började till och med fundera på att laga finfin mat tills idag, kanske köpa något vackert mumsigt från finska butiken, eller kanske till och med skämma bort karln med snask tills ikväll. Kanske osäkerhet, eller kanske bara nöjd med att jag lyckades bli the catch. Kanske ;)

Äventyret slutade dock med 3kg hundmat, en loka, två nappar och en snusdosa. I ett svagt ögonblick stod vi och väntade på bussen, och Plippis ser hur en annan mamma ger sitt barn brödbitar. Han slänger ut handen och vrålar "TACK TACK" upprepat antal gånger. Mamman tittar bara, och jag sitter där, tomhänt och känner mig askass som inte har en påse bröd under vagnen jämt och ständigt. Haha. Men men, vi hade ju trots allt maaaaassor av bananer hemma ;) Nej, fy tusan. Nu får det räcka med självömkan och egoism vid datorn, dags att ta oss ut igen. Om det inte blåser för mycket, då tror jag nog att vi bara sätter oss på balkongen och fixar med alla grönsaker.

Uff

Ja, bloggen ser förjeflig ut just nu, men senare ska jag försöka fixa till den! Jag börjar bli sjuk nu också, halsen är alldeles öm och jag känner mig tung i huvudet.

Jag lyckades förresten igår igen! Jag och karln småtjafsade lite innan vi gick ut, vilket slutade med att jag bestämde mig för att gå heeeela vägen till affären ensam för att handla. Sagt och gjort. Bara att det var hur varmt som helst, och jag blev bara svettigare och svettigare. Håret var bara uppslängt i en slarvig tofs, jag hade blå hawaiishorts och en vit t-shirt med en dödskalle med röda glasögon på plus converse. Låter det hett? Lägg då till att mitt hår ser ut såhär:

Inte tänkte jag på det när jag vandrade iväg. När jag väl är framme ser jag ett ballt par med tjejer med hippa kläder och båda pratar, får syn på mig och en kläcker ur sig "haha, sådär kan du ju gå klädd! Haha, nää, hejdå med dig vi ses imorgon." Fnissfnissfniss. Varje uns i min kropp ville skrika att jag minsann kan duscha och faktiskt har finare kläder, medans de bara var tjocka och allt vad jag nu ville förolämpa dem med. But no. Jag morrade bara för mig själv och vaggade sakta in i affärens underbara kyla.

Åh, nä, P sover fortfarande, så nu blir myselipys i Photoshop eller något.

Link

Han var ju sjukt bäst i början av karriären. Kanske snyggare nu, men lätt bäst på den tiden jag satt och spelade.

Eller hur? ;)


Gähäsp

Åhåhå, ganska utvilad men stel. Fortfarande nyvaken, trots att jag varit vaken 1,5 timma nu plus tvättat och ätit frukost med P. Han gillade förresten det nya brödet stenhårt! Även fast det var helt vanligt, tror det var den extra fluffigheten som spökade ;) Och gröten sväller han i sig, jag blir så nöjd när han äter riktigt bra. Då är det verkligen att man sitter där på sin kvist och burrar upp fjädrarna och bara ser mysig ut. Och nu är jag extra burrig eftersom jag lyckades städa överallt igår, avlopp och allt sånt vidrigt fick sig också en omgång. Åhåhå, så nöjd. Och vädret är ju superskönt, snart dags för grillning igen :D



Svett, svett, svett

Att jag alltid lyckas! Jag är bäst på att hamna i hemska situationer, jag förstår inte varför. Idag åkte jag och P ned till stan efter att soffmänniskorna varit här (som förresten inte köpte monstret vilket jag sörjer djupt) för att ta en kaffe med hunbun. Efter det var det dags för bvc, och naturligtvis helt efterblivet varmt överallt. Svettig börjar jag dock traska till byggnaden, bara för att upptäcka att hissen underhålls och man måste ta trapporna. Med vagn. Efter första trappsatsen kände man väl sig sådär. Efter andra och tredje var man i princip död. Ännu bättre när vi fick komma in, till världens mest varmaste rum. Det rinner verkligen om mig, speciellt efter äventyren i trappen, samtidigt som P kommer på att en ny mystisk tant ska pilla på honom. Han börjar skrika och vill inte alls vara med, och jag står och svettas och försöker lugna honom. Hemskt, ja.

Efter ett tag när han var påklädd igen blev han förstås äventyrssugen och sprang runt och öppnade dörrar och försökte peta i eluttag och gjorde allt man inte ska göra, så att man fick springa efter och fortsätta svettas.

Usch, hemska kvava dag! Gnällgnällgnäll!

Skämmig mamma och tjockattack

Uuuh, kul igår när vi skulle åka rutschkana. P brukar vara hur hurtig som helst på det, och veta precis hur han ska lägga sig. Men den här gången totalvägrade han ligga ned, och jag tänkte att "aha, okej, men då får han testa sitta då om han nu ska vara så envis, det kanske går prima". Tror ni att det gjorde det? Åh, barnet hade väl extra slippery byxor på sig eller något, och fick världens fart, så att han fortsatte ned från rutschkanan och landade i sanden. Man såg att han inte gjorde illa sig, men detta plus att han hade en gnällig dag gjorde förstås att han börjar störtgråta samtidigt som han snorar överdrivet pga någon mystisk förkylning (igen -.-). Och naturligtvis ska det vara en annan mamma på plats, som springer fram till P PLUS plockar upp honom.

Full av skam satt man där uppe, monstruöst stor i den pyttelilla byggnaden och titta på i en halv sekund, för att sedan slänga sig ned och ta emot barnet. Usch, vad dumt det kändes. Men det kändes mycket bättre efter att sambon berättade när han i full frid och fröjd gungade ett av sina barn i ett hav av andra föräldrar, och ungen flyger ur gungan. Nej, inte skadeglad, snarare att det inte bara är jag som gör sådana pinsamma missar.

 

Usch, idag har jag en dålig dag. Liv imorse, och nu sitter jag bara och spökar för mig själv. Funderar på att dammsuga snart, eftersom det ska komma folk och titta på soffan. Usch, ska bli så fruktansvärt skönt!
Igår var jag förresten superduktig och städade ur heeeela bokhyllan och slängde alla skräpböcker a la Marklund osv. Så nu är det vackert och prydligt ett tag till :) Plus att jag bakade chokladrutor, fast i muffinsformar :O Och jag körde på sockerkakssmeten utan ägg, och för första gången nästan någonsin, så lyckades jag få dem fluffiga utan att de föll ihop och de brände inte i botten! Helt underbart!
Haha, tanken på muffinsen fick mig på lite bättre humör. Jag ska nog springa iväg och göra ett parti till, eller, nä. Det får bli några cookies from the dark side istället. Noms noms.


Happ.

Jag som var på så bra humör igår. Jaja, min bebis är ju i alla fall hemma och ler mot mig med sina sockerbitständer. Och... ja. Men men, det som måste göras måste ju göras, simple as that. Jag märkte igår att mitt knä helt plötsligt gör ont som satan, likadant idag. Bara man går så skär det till och det känns som att hela knäskålen ska lossna. Dessa förgrymmade problem!

Yes. Idag ska vi ta oss ut och leka med F och W, ska bli trevligt i alla fall.

...


Hamburgerfrossa

Haha, vi kunde inte hålla (eller ja, jag...) oss från att göra egna hamburgare när jag ändå gjorde bröd. Hade mycket mer passande grejer till det också :O

Det ser lite snuskigt och rörigt ut på bilden, men satan vad gott det var! Receptet på bröden kom från senaste Laga Lätt, det var därifrån jag fick idén. Och de bröden är nog faktiskt bäst hittills! De som blev över hamnade i frysen direkt, så att det finns hemma. Plus att jag gjorde en egen linsröra som vi också hade på. Hurtig som jag känner mig så gick jag inte efter recept, utan bara från minnet. Såg receptet någonstans, men orkade inte leta och tänkte göra min egen verision ;) I vilket fall, jag tillagade 1 dl röda linser enligt baksidan, tog fram stavmixern och blandade i en skvätt rapsolja, detsamma med Caj P's Smokey Hickory bbq sauce (som är så sjuuuukt god till allt), och givetvis en handfull egenodlad persilja från balkongen! (Salt och peppar också, naturligtvis.) Sedan var det bara mixa tills den blev slät och fin. Det blev två fulla barnmatsburkar med röran, och resterna är alldeles underbara på hembakat bröd nu dagarna efter ;) På tal om bröd, måste göra mer!


Supersöt helg

Åhåhå, helgen har varit mycket myspys. Massor av varm sol och hunnybunny som har dragit runt mig på äventyr på finska bröllop och grejer. Det var förresten mycket trevligt! Hockeygrejerna verkar också bli sålda, och jag är så nööööjd med allt! Imorgon kommer plippisen hem också, jag funderar på att krama ihjäl honom eller något liknande. Antagligen kommer han strunta totalt i mig och slänga sig på karln, men det är smällar man kan ta ;) Haha.

Jag funderar på hemmalagad pizza till middag, och jag tror det skulle vara uppskattat :O Om vi nu har alla grejer hemma, det visar väl sig. Bröd måste också bakas, jag funderar på att passa på att göra hamburgerbröd samtidigt, bara att slänga in i frysen så finns det till senare. Men, over and out, nu ska jag slänga mig i havet av katter och över karln, som jag hör har det jättemysigt ;)


Spelspelspel

Åhå, fortfarande hjärtskärande när man tänker på hur ledsen P såg ut när jag lämnade över honom till hans far :( Men men, mysbebisen kommer ju tillbaka imorgon <3

Vi har latat oss heeeela dagarna, och spelat UFC och God of War, har varit mycket mycket myspys. Idag blir det antagligen fortsättning, och det finns till och med chips kvar :O  Jag och babybaby tog oss till och med en skogspromenad, där vi träffade sura rådjur, kaniner och mystiska inhängader, haha. Förhoppningsvis verkar det också som att vår soffa blir såld, äntligen! Åhåhå, byta ut det monstret till något mindre och... mysigare :D

Hurtbulle

Åhå, snart kommer karln hem. Snart dags att börja fixa middag, väcka Plippisen och sen försöka ta oss ut allesammans. Blev ju ingenting under dagen när byggubbarna var här. Hmm, jag funderar på att göra iordning en termos med kaffe, kanske dra ihop småkakor eller något, så att det blir riktigt mys att sitta ute :O

 

Så förbannat skönt att solen börjar komma igång. Det är jättenice att promenera till karlns jobb, låta Plippis leka, sen promenera hem igen. Fast mitt förbannade knä spökar... Åh, åh, åh, grönsakerna på balkongen har ju fått lite extra övervakning på senare dagar, och det känns som att de börjar trivas ganska bra. Hoppas inte det kommer plötsliga skyfall av snö eller minusgrader nu bara.



Sådär, tror jag...

Nu börjar jag få ordning på det hela. Saknar dock fortfarande några saker, och det tror jag att jag får klura ut sen -.- Det ska komma hit läskigt folk och byta vår ytterdörr, ska bli galet skönt! Dels för att jag inte har en aning om hur många nycklar som saknas till den här dörren, och dels för att brandrök säkerligen inte kommer in lika lätt. (Vilket kan kännas bra då någon tänt eld på vårat hus några gånger...)

Jag och P mumsade nyss gröt till lunch, mycket uppskattat med mannagryn som omväxling ;) Och snusningen.. Det börjar bli sämre, men på ett annat sätt. Huvudet är inte längre i en bubbla, utan nu är det mer begär. Begär, måste ha, vill fylla hela läppen med en hel dosa! Jag har mycket lättare för att bli arg också, så massor av självbehärskning går åt. Och när man väl lugnat sig så ser man bara massor av små luddiga snus som flyger förbi...

Wtf

Varför syns inte inläggen som de ska?

SNUUUUS

Åh, vid gudars skymning. Jag tror jag har öppnat skafferierna och kylskåpet fleeera gånger för att hitta något att tröstäta. Men efter att ha tryckt i mig en halv limpa så insåg jag att jag kommer rulla fram om jag ska fortsätta såhär, och lika gärna då kan snusa istället. Och det vill vi ju inte! Haha, nej, usch vad jag mår dåligt. Helt tom i magen, och huvudet har bubbelplast runtom så att allt går i någon konstig takt och jag är bara förvirrad. Nu känns det alldeles kallt och tomt under läppen, säkert bara inbillning det mesta, men ruskigt hemskt ändå. Jag försöker roa mig med lite ditt och datt, men det slutar bara i en hysteri av hjärnspöken (som faktiskt förvånande nog försvinner jävligt snabbt när jag börjar tänka på snus istället) och att jag tar ett varv i lägenheten i jakt på godis. Trots att jag vet  att det är tomt överallt, och helt onödigt.

Imorgon blir det extra lång promenad. Tror jag. Om det är bra väder.

Ingen huvudvärk än så länge i alla fall, inte nämnvärt. Det är ballt, det är mycket ballt. Men, inte ropa hej förrän man kommer över bäcken... Shit, jag dör.


Naptime.

P napar, så jag sitter och slöar vid datorn, och ska väl snart söka spänning på balkongen i form av att plantera rädisor. Haha. Jag var faktiskt svag och tvingade till mig en snusk av Pälsk på lunchen, och den satt ruskigt bra.

Nu däremot sitter jag och vaggar med huvudvärk och en jävla kramp i magen, samt att bubblan i huvudet fortfarande är kvar. Så fortsättningen på dag 1 verkar ju bli kul, verkligen. Jag känner mig helt virrig och... ja. Förvirrad är nog helt rätt ord. Kissebilden är helt enkelt för att jag ska få grepp om hur bilderna fungerar. Haha ;)


Ut och leka! Eller sola? Eller... åh, inget snus.

Yes! Vi är redan laddade och klara för att ta oss ut. Jag funderar på att åka till lekparken lite tidigare än hunbun, men tänk om det är packat med folk där? :O Such panik. Men men. Nu rev barnet sönder mina strumpbyxor, YES! Förbannad tur att det redan är över 20 grader och solsken då, hah, jag skall chocka varenda busspendlare med mina bleka kycklingklubbor.

Och nu är det dag 1 utan snus också. Magen är lite lustig, och det känns som om det är en stor dimma i huvudet som gör att man inte tänker klart. Allt känns suddigt och jag har en tom känsla i bröstet.
MEN jag känner inget sug efter chokladen som ligger i skåpet :D Haha, men den kommer säkert ta slut senare ändå, när jag inte har något vettigt för mig och äter upp den av ren tristess. Kanske, kanske inte.


Snart dags för fika, sen göra iordning lunch som jag tar med ut. Så att jag och P kan krubba i oss utomhus, i värmen. Så kanske jag äntligen får lite färg ;)

Testingtesting

Houston? Jappsjapps, allt verkar fungera. Nu är det bara vänta på att jag hittar spännande saker att skriva om. Kommer antagligen vara fullt med helt onödiga och egoistiska saker, men men! Jag har sällat mig till den intellektuella delen av befolkningen som väljer att blogga ;) Och ja, jag har en usel färdig mall, till att börja med. Haha.

RSS 2.0