<3

Jag promenerade extra igår och idag, jag gjorde en massa rumpa, lår och mage-övningar igår, och tagit trapporna istället för hissen när jag kunnat, så min kropp känns lika smidig som en sten. Min hårutväxt börjar komma fram sådär trevligt, och jag fick stressa ihop tre skoluppgifter igår på en kväll, men hann. ag dör efter en påse chips, och vill bara lägga mig i en balja med chips och bada. Och snart är det rejsa med tåg igen som gäller, och leva på 10 kronor tills iövermorgon. Jag blir skitsur på gitarren, jag får ingen ro med att sitta och bara spela, och jag har en hemsk storstädning som ligger och ropar på mig. Det är halt ute, så allt tar en halvtimma längre tid, och jag tror hela tiden att bussen ska köra ihjäl oss. Jag har ett par jeans kvar som jag kan ha, de andra är antingen alldeles för trasiga eller sitter som ett extra lager hud. Jag börjar gå mot en ålderskris, och det känns helt sjukt när jag tittar bakåt och ser var jag är. Ja, och så känner jag mig som en usel mamma som bara lämnar mitt barn på dagis.

Men ändå, vilka små problem!


Vilka små, små, små bajsproblem! Hahaha! Jag är glad ändå, av någon konstig anledning. Diktarbete i engelskan som är supermysigt, och jag bara myser. Igårkväll mös jag dock inte, då var jag helt stressad. Men karlakarln sket i att låta mig vara, och hjälpte mig, oh my. Och nu känns det bra. Allt känns bra.

En supermysig karlakarl med stora armar om nätterna, ett myspysbarn som är stora killen och beter sig perfekt vid dagis och som är världens gladaste kille när han kommer hem. Som man faktiskt verkligen orkar uppskatta, mamman i mig börjar bli mycket nöjd. Han gillar ju dagis liksom! Jag har en någorlunda kontrollerat ihopsatt ekonomi, och sysselsättning om dagarna.

Up on melancholy hill
There's a plastic tree
Are you here with me
Just looking out on the day
Of another dream

Well you can't get what you want

But you can get me
So let's head out to sea
'Cause you are my medicine
When you're close to me
When you're close to me

So call in the submarine

'round the world we'll go
Does anybody know
If we're looking out on the day
Of another dream

If you can't get what you want

Then come with me

Up on melancholy hill

Sits a manatee, love
Just looking out for the day
When you're close to me
When you're close to me

(Jag skickade för övrigt låten nedan till karln på youtube. Men än har han inte svarat på vad han tyckte om min kärleksförklaring ;) )

 


Kommentarer
Postat av: Nina

Du är en toppen mamma som tänker på ditt barn angående dagis. Där får han det sociala som han behöver, träffa annat folk och umgås med personer i sin egen ålder etc. Det behöver både han och du :)Finns dem som inte tänker så och vill ha barnet vid sig hela tiden och är rädd för det ena och det andra, det är å andra sidan inte bra.

2011-01-18 @ 17:05:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0